Vilkår og betingelser

frankoknes.no/Oknes Digital eies og drives av Frank Oknes.

Disse betingelsene gjelder alle kjøp gjennom frankoknes.no/Oknes Digital.

Betaling

Når du handler på frankoknes.no/Oknes Digital kan du betale med kort eller PayPal-konto.

Kortbetaling

Kortbetaling håndteres av PayPal.

Priser og forbehold

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert merverdiavgift. Unntatt er varer som det ikke tilkommer MVA på, blant annet bøker og undervisning. Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på våre nettsider, men tar forbehold om at feil kan forekomme.

Frakt

Vi benytter oss av Posten Norge for distribusjon. Ved fraktfri levering er dette behørig merket, og vil også fremgå på ordre og kvittering.

Angrerett, retur og reklamasjon

Alle kjøp på frankoknes.no/Oknes Digital er underlagt loven for retur, reklamasjon og angrerett. unntatt her er digitale kjøp/nedlasting, der det ikke er angrefrist i henhold til kjøpsloven.

Angrerett og retur

Angrerettloven gir forbruker rett til å angre kjøpet ved å melde fra til selger innen 14 dager etter at forbrukeren mottok hele varen, og opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av kjøper.

Ved retur skal varene returneres ubrukt og i originalemballasjen til Oknes Digital, Øvre Keisemark 35, 3183 Horten.

Reklamasjon

Forbrukerkjøpsloven av 21. Juni Nr 34 2002. Før feil meldes til frankoknes.no/Oknes Digital bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Melding om feil og mangler skal meldes til oss snarest mulig.

Eventuelle kostnader ved retur av varen bæres av forbrukeren. Vi tilbakefører beløpet tilbake til samme kredittkort/PayPal-bruker som ble benyttet ved kjøp.

Salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven, og her gjelder ikke lovbestemt angrefrist.

Hvem kan bestille?

For å bestille på frankoknes.no/Oknes Digital må du være fylt 18 år. Er du under 18 år må foreldre eller foresatte samtykke i bestillingen.

Handel fra frankoknes.no/Oknes Digital er begrenset til kunder i Norge.

Personvern

Når du handler hos frankoknes.no/Oknes Digital oppbevarer vi navn, adresse, e-postadresse og evt. telefonnummer. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg samt informere deg om gode tilbud. Vi oppbevarer ingen kortdata.

Vi følger Personopplysningsloven. Det er et grunnleggende prinsipp etter personopplysningsloven at den enkelte selv skal kunne bestemme over sine personlige opplysninger.

Kommunikasjon

Som kunde hos frankoknes.no/Oknes Digital samtykker du i at vi kan sende deg gode tilbud og nyheter via e-post. Personopplysninger vil kun bli benyttet av oss for å kunne gi deg personlige tilbud og økt service. Vi er ansvarlige for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med Personopplysningsloven. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

Levering av bøker

E-bøker leveres digitalt rett etter at transaksjonen er gjennomført. Du kan laste ned den aktuelle e-boken fra din konto, og i tillegg får du en e-post med link til nedlasting av boken.

Fysiske bøker sendes senest to virkedager etter bestilling. Ved forhåndsbestilling gjelder oppgitt utgivelsesdato.

Digital bøker (e-bøker)

Når du kjøper en digital bok har du som kjøper retten til å lese den på hvilken som helst enhet du ønsker, forutsatt at enheten er din, eller at du har bruksrett til enheten. Elektroniske bøker skal ikke distribueres, videresendes eller formidles til andre.

Alle digitale bøker solgt gjennom Oknes Digital/www.frankoknes.no/Mind-Bending/www.mindbending.no er © Frank Oknes/Mind-Bending AS.

Vedrørende digitale produkter for fotografer

Digitale produkter gjør det mulig å dele på en enkel måte. Jeg vil anta at du som fotograf har en del synspunkter på at dine bilder deles fritt uten din godkjenning, og potensielt tar fra deg inntektsmuligheter bildene dine kan gi deg. Slik er det med mine produkter også. Deling med andre er derfor ugreit.

Rettighetene dine som kjøper av dette produktet er at du fritt kan installere og bruke det du kjøper på alle maskiner du selv bruker. Du står selvsagt fritt til å gjøre alle endringer du selv ønsker ut fra alle Presets (noe annet ville jo vært helt dust :-). Videreformidling av disse Presets, fritt eller mot betaling, er derimot ikke tillatt.

Jeg satser på at du skjønner dette…

Frank O.

Noe du lurer på?

Positive SSL