Early Bird varer fortsatt i…

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Basert på etterspørsel har jeg valgt å trykke boka i paperback

– og nå kan du bestille boka i paperback – til spesialpris

Tankenes Magi startet som crowdfunding, eller folkefinansiering, som det heter på norsk. Til tross for overveldende støtte fra kjente og ukjente kom jeg ikke i mål. Likevel ønsket jeg å ta boka videre, og det resulterte i e-boka. Den fikk en så varm mottagelse at jeg valgte å gå videre med prosjektet raskere enn planlagt.

Tilbakemeldinger som disse…

«Tusen takk! For ei fantastisk bok!! Du systematiserer og setter ord på akkurat det jeg har lest og fundert på over lang tid. Fantastisk. Hva er en tanke? Hvor kommer de fra? Og hva kan vi gjøre med dem?
Du skriver lekent og ærlig og jeg greide nesten ikke å legge boka fra meg før jeg hadde lest alt, fått med meg alt :-). Dette var så interessant at jeg kommer veldig snart til å lese boka enda en gang.»

«Klokka er 02.40 og æ e akkurat ferdig å lese boka di. Tankenes magi.. Klarte ikke å legge den fra meg.. Amazing. Kjempe godt skrevet..virkelig innsikt..tankenes magi I love it Innsikt som ALLE vil ha stor nytte av å lese…Å forstå tenking. Jeg siterer : Slik tror vi det er: * Følelse.*tanke*respons* HVORFOR får vi følelser av: sinne, irritasjon, sjalusi, liten tro på oss selv, glede, lykke, osv? Les boka og jeg tror du vil få noen nye svar og innsikter. P.s. les alt, så du får hele sammenhengen. Anbefales Tusen takk, Frank. Den vil æ gi i gave til noen.»

…fikk meg til å endre på en del ting i hodet mitt. Tenke, altså…

 

Så nå kommer den i paperback!

Og du kan forhåndsbestille den – til Early Bird-pris, til og med fraktfritt levert.Lanseringsdato er satt til mandag 21. mars 2016.
Alle som forhåndsbestiller får boka en uke før lansering.

Tankenes Magi er en bok om hvordan tanker og følelser fungerer, og hvordan du setter sammen opplevelsen av livet ditt.

Hvis du blir klar over hvor stor del av livet ditt som består av tenking – virkelig forstår det – da vil du oppdage betydningen av å vite hvordan denne tenkingen foregår, og hvordan du kan bruke den, til fordel for deg selv såvel som andre. Prøv å forestill deg en verden uten tenking. Hvordan blir det? Utenkelig?

Gjennom denne boka ønsker jeg å peke deg mot en sannhet som er godt dekket til, usynlig i seg selv og ganske så ukjent: Utgangspunktet, startstedet for et menneske, er å ha det bra. Det er grunninnstilingen vår, fabrikkoppsettet om du vil. Det ligger alltid og venter på oss, under all tenkingen vi holder på med.

Vi opplever, vi tenker, vi føler. Alt skjer inni oss. Vi er både regissør, produsent og den som opplever resultatet av produksjonen. Vi bygger vår egen opplevelse og vår egen sannhet, vår egen verden. Følelsene er et barometer på tenkingen vår. Ikke innholdet av det vi tenker i seg selv, men et barometer på KVALITETEN på det vi tenker. Dess bedre kvalitet tanken har, dess bedre blir følelsen vi opplever.

Frank Oknes er mentaltrener og coach, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker til å oppdage og ta i bruk sitt eget, unike potensial.

Er du klar over hvor mye du tenker?

Jeg skjønner at du er klar over at du tenker. Det jeg egentlig lurer på er om du er klar over at hele din opplevelse av det vi kaller livet foregår gjennom tenking? Alt. Hele tiden. Vi lever i tenkingen vår. Og vi føler tenkingen vår. Fra øyeblikk til øyeblikk.

Hvis vi kan bli mer klar over AT vi tenker, AT det vi opplever er tenkingen vår, og AT følelser er et direkte utslag av kvaliteten på tenkingen vår – da vil vår opplevelse av verden endre seg. Uten at verden endrer seg.

Under all tenkingen vår ligger velvære og venter på oss. Den har aldri vært borte, så det kan jo forklare hvorfor vi ikke har funnet noe vi ikke har mistet…

Hvorfor har jeg skrevet boka?

Jeg jobber som mentaltrener, og gjennom min egen oppdagelsesferd og sammen med kunder og andre har jeg oppdaget noe som går igjen hele tiden. På overflaten vil de gjerne ha noe konkret, noe håndfast. Det kan være hus, bil, båt, hytte, mere fritid, bedre råd, en kjæreste, en familie, flere barn, færre barn, mer spenning, mindre spenning, bedre relasjoner, ro, fred, glede, kjærlighet. Listen er uendelig.

Bak alle disse ønskene er det ett fundamentalt ønske. Det er likt for absolutt alle jeg har møtt til nå. Ønsket om å ha det bra. Helt enkelt. Hva det betyr for den enkelte er generelt ukjent for meg, det er like individuelt som fingeravtrykk og personlig smak. Vi vil ha det bra, vi vil ha velvære.

Frank Oknes, Mind-Bending AS

E-bok for iPad og andre e-boklesere

Boka sendes automatisk til den e-posten du oppgir med det samme betalingen er gått gjennom.

Sånn for sikkerhets skyld: Du er i ferd med å bestille en digital bok, som er ment for å leses på skjerm. Du har nå valgt EPUB-versjonen som passer best til iPad/iBooks, vanlige e-boklesere, Mac og PC. Ok?

Se gjerne litt på veiledningen etterpå (nederst på siden), da vet du litt mer om hvordan du kan laste inn den digitale boken din når du mottar den.

E-bok for Kindle eller Kindle-app

Boka sendes automatisk til den e-posten du oppgir med det samme betalingen er gått gjennom.

Sånn for sikkerhets skyld: Du er i ferd med å bestille en digital bok, som er ment for å leses på skjerm. Du har nå valgt MOBI-versjonen, som er ment for Amazons Kindle-lesere eller Kindle-app på iOS/Android/Mac/PC. Ok?

Se gjerne litt på veiledningen etterpå (nederst på siden), da vet du litt mer om hvordan du kan laste inn den digitale boken din når du mottar den.