Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/1/f/frankoknes/www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 3999

Frank Oknes

designer/fotograf/coach

Utdanning

Grafisk designer, fotograf, coach, UX

Erfaring

Fotografi, grafisk design, webdesign, UI/UX-design, film/video/redigering, 3D-visualisering, psykologi

Kompetanse

Fotografi, grafisk design, webdesign, UI/UX-design, film/video/redigering, 3D-visualisering, psykologi

3D / motion graphics

Tankenes Magi

Tankenes Magi er en bok om hvordan tanker og følelser fungerer, og hvordan du setter sammen opplevelsen av livet ditt.

Hvis du blir klar over hvor stor del av livet ditt som består av tenking – virkelig forstår det – da vil du oppdage betydningen av å vite hvordan denne tenkingen foregår, og hvordan du kan bruke den, til fordel for deg selv såvel som andre. Prøv å forestill deg en verden uten tenking. Hvordan blir det? Utenkelig?

Du kan lese mer om boka her – og bestille den om du vil.

Coaching

Å være coach innebærer å ha ståltro på mennesket, støtte dem og samtidig være svært villig til å utfordre deres innarbeidede tro på hva som er mulig. Det er et klart skille mellom å være grei eller snill, mellom å klappe dem på skuldra eller virkelig utfordre dem.

Å ha en coach betyr at du har noen som tror på deg når du selv ikke gjør det, noen som står ved siden av deg og lyser på mulighetene sammen med deg. Du har en sparringspartner som vil deg alt godt, selv når det kanskje ikke virker sånn… Det er det som er utfallet av å bli utfordret.

Ingen trenger en coach, men de som skjønner hva det kan gi dem vil strekke seg langt for å få det til.