Velkommen til kurs i Photoshop!

Etter mer enn 23 år i gamet er det på tide å lære bort det jeg kan. Gjennom alle disse årene har jeg tilegnet meg en solid kompetanse i ett av verdens mest brukte verktøy, berømmelige Photoshop.

De fleste som dukker innom Photoshop blir ikke så lenge, det er rett og slett for overveldende. Det skjønner jeg. Bare å kikke på skjermen, se alle menyene og palettene kan gjøre hvem som helst svimmel.

Selv var jeg privilegert nok til å starte mens Photoshop enda var et spedbarn, bare et par år gammelt. Nå er det blitt voksent, egentlig på mange måter. Å kickstarte kompetansen i Photoshop er nok langt mer krevende i dag enn det var på begynnelsen av nittitallet. Den modne utgaven av programmet gir uante muligheter, det er snart ingen grenser for hva som er mulig. Og det utvikler seg stadig.

For å lære bort et så massivt materiale som Photoshop er har jeg valgt å dele inn i flere kurs. Å tro at det går an å lære «hele» Photoshop på noen få timer er bare en illusjon. Ettersom noen starter på scratch, mens andre har litt kjøtt på beinet fra før, er det hele delt inn i ganske logiske deler.

Core er grunnlaget, her bygges fundamentet. Helt basis, fra null kompetanse, men raskt opp i arbeidsmodus. Hele Core-serien utgjør i overkant 18 timer undervisning. Regn med å kunne gå gjennom kurset på 4-5 uker. Les mer om Core 1 herCore 1 starter 2. januar 2017.

Advanced bygger videre oppå Core, og tar kompetansen flere hakk videre. Hele Advanced-serien utgjør i overkant 18 timer undervisning. Også her kan du regne med å kunne gå gjennom kurset på 4-5 uker. Advanced 1 starter 1. februar 2017.

Så kommer Master, som tar for seg langt mer avanserte teknikker og prosesser. Hele Master-serien utgjør i overkant 24 timer undervisning. Her ville jeg regnet med å bruke 5-6 uker. Master 1 starter 15. februar 2017.

Totalt blir dette mer enn 60 timer undervisning.

Selv med en så grundig inndeling og gjennomgang vil det være flere områder som såvidt blir berørt. Derfor har jeg innsett behovet for å gå mer i dybden på visse områder, og det kommer egne kurs litt senere som tar for seg dette. Noen av disse er:

 

  • Bedre bilder med Photoshop
  • Photoshop for web og video
  • Photoshop kompositt
  • Produktiv Photoshop for fotografer
  • Collager i Photoshop
  • Matte painting med Photoshop
  • Photoshop Fantasy
  • Photoshop og 3D

Hvem lærer du av?

Frank Oknes har vært fotograf i mer enn 25 år, tok svennebrev som fotograf i 2000, og har mer enn 23 års erfaring med digitale bilder og Photoshop. I tillegg er han utdannet innen grafiske fag. Han har jobbet med både fotografering, bildeproduksjon, produktutvikling, grafisk design, webdesign, 3D-visualisering, kursing og support. Fra 1997 til 2001 hadde han ansvaret for den digitale avdelingen ved Preus Foto i Horten. Fra 2004 til 2013 jobbet han sammen med fotograf Helle K. Hagen i Horten.

Oknes Digital ble etablert i 2003, og har bistått mange forskjellige kunder med alle typer design, support og tekniske løsninger.

Her er innledningsvideoen til Core 1:

Og nå får du altså muligheten til å skaffe deg disse kursene til en SUPERDUPER FØR-LANSERINGS-PRIS. Se her:

Vær rask! Disse før-lanserings-prisene gjelder bare ut dagen den 23/12-2016!

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Gå til nettbutikken her: