Tankenes Magi

kr 79,00kr 1.299,00

Produktnummer: TM16 Kategori:

Beskrivelse

Tankenes Magi – en reise inn til tankene dine. Dette er en bok om hvordan tanker og følelser fungerer, og hvordan du setter sammen opplevelsen av livet ditt.

Et par korte utdrag:

«Hvis du blir klar over hvor stor del av livet ditt som består av tenking – virkelig forstår det – da vil du oppdage betydningen av å vite hvordan denne tenkingen foregår, og hvordan du kan bruke den, til fordel for deg selv såvel som andre.

Prøv å forestill deg en verden uten tenking. Hvordan blir det? Utenkelig?

Gjennom denne boka ønsker jeg å peke deg mot en sannhet som er godt dekket til, usynlig i seg selv og ganske så ukjent: Utgangspunktet, startstedet for et menneske, er å ha det bra. Det er grunninnstilingen vår, fabrikkoppsettet om du vil. Det ligger alltid og venter på oss, under all tenkingen vi holder på med.»

«Vi opplever, vi tenker, vi føler. Alt skjer inni oss. Vi er både regissør, produsent og den som opplever resultatet av produksjonen. Vi bygger vår egen opplevelse og vår egen sannhet, vår egen verden.

Følelsene er et barometer på tenkingen vår. Ikke innholdet av det vi tenker i seg selv, men et barometer på KVALITETEN på det vi tenker. Dess bedre kvalitet tanken har, dess bedre blir følelsen vi opplever.»

Merk: Den digitale utgaven er enten vanlig e-bok (ePUB for iBooks/iPad og andre), eller Mobi (for Kindle på iOS/Android og Mac/PC).


Betaling av ordre

Alternativ 1: Stripe

Stripe er en internasjonal leverandør av betalinstjenester. All utveksling av informasjon som har med betalingen å gjøre foregår direkte til og fra Stripes servere, vi lagrer ingen informasjon. Med Stripe kan du betale med alle vanlige betalingskort.

Alternativ 2: PayPal – du kan også betale med kort!
paypal_od

NB! Husk å huke av for at du godkjenner betingelsene:

paypal3