Tankenes Magi ebok

kr 79,20

Tankenes Magi
En reise inn til tankene dine

Digital utgave (EPUB) for iPad/iBooks
[Finnes også for Kindle, se nederst]

Varenummer: TMe16_1 Kategori:

Beskrivelse

Tankenes Magi er endelig klar!

Tankenes Magi er en bok om hvordan tanker og følelser fungerer, og hvordan du setter sammen opplevelsen av livet ditt.

Et par korte utdrag:

«Hvis du blir klar over hvor stor del av livet ditt som består av tenking – virkelig forstår det – da vil du oppdage betydningen av å vite hvordan denne tenkingen foregår, og hvordan du kan bruke den, til fordel for deg selv såvel som andre.

Prøv å forestill deg en verden uten tenking. Hvordan blir det? Utenkelig?

Gjennom denne boka ønsker jeg å peke deg mot en sannhet som er godt dekket til, usynlig i seg selv og ganske så ukjent: Utgangspunktet, startstedet for et menneske, er å ha det bra. Det er grunninnstilingen vår, fabrikkoppsettet om du vil. Det ligger alltid og venter på oss, under all tenkingen vi holder på med.»

«Vi opplever, vi tenker, vi føler. Alt skjer inni oss. Vi er både regissør, produsent og den som opplever resultatet av produksjonen. Vi bygger vår egen opplevelse og vår egen sannhet, vår egen verden.

Følelsene er et barometer på tenkingen vår. Ikke innholdet av det vi tenker i seg selv, men et barometer på KVALITETEN på det vi tenker. Dess bedre kvalitet tanken har, dess bedre blir følelsen vi opplever.»

 

MERK: Boka leveres i EPUB-versjon. Dette gjør at du kan lese den på de fleste e-lesere, inkludert iBooks/iPad/nettbrett og på PC/Mac.

Hvis du heller vil ha versjonen som er for Amazon Kindle (MOBI) gå hit.

Positive SSL