På salg!

Paperback Tankenes Magi 25-pk

kr 4.975,00 kr 2.485,00

Tankenes Magi i 25-pk

Kjøp 25 bøker, spar 2490,- (!!)

En reise inn til tankene dine
Paperback, 196 sider

På lager! Fraktfri levering.
Merk: Du kan også betale med Vipps

Hvor mange vil du ha?

Varenummer: TMpb16_1_25pk Kategori:

Beskrivelse

Tankenes Magi startet som crowdfunding, eller folkefinansiering, som det heter på norsk. Til tross for overveldende støtte fra kjente og ukjente kom jeg ikke i mål. Likevel ønsket jeg å ta boka videre, og det resulterte i e-boka. Den fikk en så varm mottagelse at jeg valgte å gå videre med prosjektet raskere enn planlagt.

Tilbakemeldinger som disse…

«Tusen takk! For ei fantastisk bok!! Du systematiserer og setter ord på akkurat det jeg har lest og fundert på over lang tid. Fantastisk. Hva er en tanke? Hvor kommer de fra? Og hva kan vi gjøre med dem? 
Du skriver lekent og ærlig og jeg greide nesten ikke å legge boka fra meg før jeg hadde lest alt, fått med meg alt :-). Dette var så interessant at jeg kommer veldig snart til å lese boka enda en gang.»

«Klokka er 02.40 og æ e akkurat ferdig å lese boka di. Tankenes magi..😀 Klarte ikke å legge den fra meg.. Amazing. Kjempe godt skrevet..virkelig innsikt..tankenes magi I love it Innsikt som ALLE vil ha stor nytte av å lese…Å forstå tenking. Jeg siterer : Slik tror vi det er: * Følelse.*tanke*respons* HVORFOR får vi følelser av: sinne, irritasjon, sjalusi, liten tro på oss selv, glede, lykke, osv? Les boka og jeg tror du vil få noen nye svar og innsikter. P.s. les alt, så du får hele sammenhengen. Anbefales Tusen takk, Frank. Den vil æ gi i gave til noen.»

…fikk meg til å endre på en del ting i hodet mitt. Tenke, altså 🙂


Så nå finnes den i paperback!

Tankenes Magi er en bok om hvordan tanker og følelser fungerer, og hvordan du setter sammen opplevelsen av livet ditt.

Hvis du blir klar over hvor stor del av livet ditt som består av tenking – virkelig forstår det – da vil du oppdage betydningen av å vite hvordan denne tenkingen foregår, og hvordan du kan bruke den, til fordel for deg selv såvel som andre. Prøv å forestill deg en verden uten tenking. Hvordan blir det? Utenkelig?

Gjennom denne boka ønsker jeg å peke deg mot en sannhet som er godt dekket til, usynlig i seg selv og ganske så ukjent: Utgangspunktet, startstedet for et menneske, er å ha det bra. Det er grunninnstilingen vår, fabrikkoppsettet om du vil. Det ligger alltid og venter på oss, under all tenkingen vi holder på med.

Vi opplever, vi tenker, vi føler. Alt skjer inni oss. Vi er både regissør, produsent og den som opplever resultatet av produksjonen. Vi bygger vår egen opplevelse og vår egen sannhet, vår egen verden. Følelsene er et barometer på tenkingen vår. Ikke innholdet av det vi tenker i seg selv, men et barometer på KVALITETEN på det vi tenker. Dess bedre kvalitet tanken har, dess bedre blir følelsen vi opplever.


 

Betaling med PayPal – du kan også betale med kort!
paypal_od

NB! Husk å huke av for at du godkjenner betingelsene:

paypal3

Positive SSL